Συγκλονίζει φίλος του 22χρονου Παναγιώτη στη Λεμεσό: « Εχει δύο γονιούς έσο που σας καρτερούν - Σε μια στιγμή η ζωή γίνεται ανάμνηση»

23.10.2022Το Σάββατο έτρεξε στη μνήμη του Παναγιώτη Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής , όταν όχημα συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

«Σήμερα είναι η μέρα που τρέχουμε και τιμούμε τη μνήμη του Παναγιώτη μας. Τρέχουμε με τα πόδια μας, δεν τρέχουμε με τις μοτόρες, τρέχουμε για τη ζωή. Θέλω να παρακαλέσω όλους τους νεαρούς που έχουν μοτόρες, πριν να σηκωστείτε και να φκείτε πας τζίνη την ευλογημένη, ότι έχει δκυο γονιούς, έσο σας που σας καρτερούν, να πατε έσο σας σε τζινους που σας αγαπούν και καρτερούν σας. Πολλά μιτσιά η ζωή και γλυτζιά για να την στερούμε έτσι. Πολλά κρίμα να φέφκουν 22χρονια έτσι»

 

www.tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
1849