Συγκλονιστικό: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο υποστατικό ζούσε οικογένεια Κυπρίων - Κοιμόταν σε παλέτα - Η κίνηση ανθρωπιάς

22.10.2022



Μια ολόκληρη οικογένεια Κυπρίων ζούσε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό και κοιμόταν πάνω σε ξύλινα παλέτα. Η κατάσταση στην οποία ζούσαν, έγινε γνωστή σε εθελοντές. Αμέσως προσέγγισαν την οικογένεια, προσπαθώντας να βρουν λύση , ώστε να ζουν σε κατάλληλες συνθήκες και όχι σε ένα χώρο , χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα και μπάνιο.

Η κίνηση ανθρωπιάς ήρθε από το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αγκαλιάζω με αγάπη" όπου μετέτρεψε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο υποστατικό σε ένα ζεστό σπίτι που στεγάζει την οικογένεια. Σύμφωνα με την εθελόντρια και μια εκ των Διαχειριστών του Φιλανθρωπικού Σωματείου, έγιναν όλα τα απαραίτητα διαβήματα, ώστε ο νεαρός ο οποίος ζούσε μαζί με την οικογένεια να λάβει δημόσιο βοήθημα . Μαζί με το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον Ερυθρό Σταυρό κατάφεραν να επανενώσουν το ρεύμα, καθώς εκκρεμούσε απλήρωτος λογαριασμός.

Στη συνέχεια μετά από αξιολόγηση του χώρου και της κατάστασης, το Υφυπουργείο Πρόνοιας προχώρησε σε συγκεκριμένες εργασίες στο χώρο ώστε να γίνει βιώσιμος . Σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αγκαλιάζω με αγάπη" μετέτρεψαν ένα παλιό εγκαταλελειμμένο υποστατικό σε ένα ζεστό σπίτι που στεγάζει την οικογένεια.

Σύμφωνα με την κ.Αντωνίου, το σπίτι χρειάζεται ακόμα αρκετές "ενέργειες" ώστε να γίνει πλήρως κατοικήσιμο με τις βασικές ανάγκες. Καθώς δεν υπήρχε ούτε μπάνιο , ούτε τουαλέτα.

Πλέον υπάρχει τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα για να εξυπηρετούν τις φυσικές τους ανάγκες, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών. Ωστόσο οι εργασίες δεν τελείωσαν. Η κ.Αντωνίου καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο καθάρισμα, στήσιμο του σπιτιού μέχρι την τελευταία πινελιά.

"Στόχος μας αυτά τα Χριστούγεννα η οικογένεια να ζήσει για πρώτη φορά τη μαγεία των γιορτών και να πιστέψει στον Αγ. Βασίλη".

tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2408