Συγκλονιστικό: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο υποστατικό ζούσε οικογένεια Κυπρίων - Κοιμόταν σε παλέτα - Η κίνηση ανθρωπιάς

22.10.2022Μια ολόκληρη οικογένεια Κυπρίων ζούσε σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό και κοιμόταν πάνω σε ξύλινα παλέτα. Η κατάσταση στην οποία ζούσαν, έγινε γνωστή σε εθελοντές. Αμέσως προσέγγισαν την οικογένεια, προσπαθώντας να βρουν λύση , ώστε να ζουν σε κατάλληλες συνθήκες και όχι σε ένα χώρο , χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα και μπάνιο.

Η κίνηση ανθρωπιάς ήρθε από το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αγκαλιάζω με αγάπη" όπου μετέτρεψε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο υποστατικό σε ένα ζεστό σπίτι που στεγάζει την οικογένεια. Σύμφωνα με την εθελόντρια και μια εκ των Διαχειριστών του Φιλανθρωπικού Σωματείου, έγιναν όλα τα απαραίτητα διαβήματα, ώστε ο νεαρός ο οποίος ζούσε μαζί με την οικογένεια να λάβει δημόσιο βοήθημα . Μαζί με το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον Ερυθρό Σταυρό κατάφεραν να επανενώσουν το ρεύμα, καθώς εκκρεμούσε απλήρωτος λογαριασμός.

Στη συνέχεια μετά από αξιολόγηση του χώρου και της κατάστασης, το Υφυπουργείο Πρόνοιας προχώρησε σε συγκεκριμένες εργασίες στο χώρο ώστε να γίνει βιώσιμος . Σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αγκαλιάζω με αγάπη" μετέτρεψαν ένα παλιό εγκαταλελειμμένο υποστατικό σε ένα ζεστό σπίτι που στεγάζει την οικογένεια.

Σύμφωνα με την κ.Αντωνίου, το σπίτι χρειάζεται ακόμα αρκετές "ενέργειες" ώστε να γίνει πλήρως κατοικήσιμο με τις βασικές ανάγκες. Καθώς δεν υπήρχε ούτε μπάνιο , ούτε τουαλέτα.

Πλέον υπάρχει τουαλέτα, μπάνιο, κουζίνα για να εξυπηρετούν τις φυσικές τους ανάγκες, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών. Ωστόσο οι εργασίες δεν τελείωσαν. Η κ.Αντωνίου καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο καθάρισμα, στήσιμο του σπιτιού μέχρι την τελευταία πινελιά.

"Στόχος μας αυτά τα Χριστούγεννα η οικογένεια να ζήσει για πρώτη φορά τη μαγεία των γιορτών και να πιστέψει στον Αγ. Βασίλη".

tothemaonline.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
1450