Συγκίνησε το τραγούδι για το ξαφνικό θάνατο του μικρού Σάββα από τη Λάρνακα - Έκλαιγε η ερμηνεύτρια και οι παρευρισκόμενοι (βίντεο)

17.10.2022Ένα τραγούδι , το οποίο γράφτηκε για τον μικρό Σάββα , ο οποίος έσβησε ξαφνικά και απρόσμενα το 2020.  Ένας μώλωπας που εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωινό στο πόδι του τετράχρονου, έφερε τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του μικρού Σάββα, μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Είχε εμφανίσει κεραυνοβόλο γάγγραινα σηψαιμία, όπως είχε αναφέρει η οικογένεια του. Είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, που μπορεί να εμφανιστούν-συμβούν μια φορά στο εκατομμύριο.

Το Σαββατοκύριακο (15-17/10) πραγματοποιήθηκε στο «Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου», φιλανθρωπικό Φεστιβάλ για τον μικρό Σάββα. Στη εκδήλωση ακούστηκε για πρώτη φορά , το τραγούδι με τίτλο "Όπως τα έφερε βόλτα η ζωή" , το οποίο γράφτηκε για το μικρό Σάββα και την οικογένεια του.

Η ερμηνεύτρια και ο κόσμος έζησαν μια έντονη φορτισμένη/συγκινητική και συναισθηματική στιγμή.

Ακούστε ένα απόσπασμα απο το τραγούδι:

www.tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
683