Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παντρεύτηκε μυστικά και είδαμε την πρώτη φώτο με τα δάκρυα της

03.10.2022



H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα, 2 Οκτωβρίου.Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας.Τον γάμο έκανε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στον γάμο που έγινε χθες στις 17:00 ήταν καλεσμένοι μόνο δέκα άτομα.Ο Δήμαρχος μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια τoυ πολιτικού γάμου!

Το νυφικό ήταν δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ η εγκυμονούσα την ώρα του πολιτικού γάμου συγκινήθηκε. Όπως αποκάλυψε επίσης ο κ. Κωνσταντέλλος, ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μετά το τέλος του γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε εστιατόριο της παραλιακής. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή εξασφάλισε τη μία και μοναδική φωτογραφία μέσα από το Δημαρχείο την ώρα που το ζευγάρι παντρευόταν όπου η Κωνσταντίνα έβαλε τα κλάματα. Δείτε στην πιο κάτω gallery: 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2574