Νέα τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής Γιώργος Σοφοκλέους (εικόνες)

25.09.2022



Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 21χρονο μοτοσικλετιστή, Γιώργο Σοφοκλέους, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ζύγι της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 22:00 το βράδυ όταν ενώ ο άτυχος Σοφοκλέους οδηγούσε τη μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα του από το Ζύγι με κατεύθυνση  τον κυκλικό κόμβο της Καλαβασσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Η μοτοσικλέτα, προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο έρεισμα αυλακιού και στη συνεχεία διαδοχικά σε μεταλλική περίφραξη οικίας και σε δέντρα. Ακολούθως η μοτοσικλέτα επανήλθε στην άσφαλτο και αναποδογυρίστηκε στο δρόμο, ενώ ο άτυχος 21χρονος εκτινάχθηκε στον αέρα και κατέπεσε σε αυλή παρακείμενης οικίας. Στη συνέχεια στη μοτοσικλέτα ξέσπασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις όπως και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση της φωτιάς στη μοτοσικλέτα.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στην σκηνή ανευρέθησαν κομμάτια από προστατευτικό κράνος και εξετάζεται κατά πόσον το θύμα το φορούσε κατά την ώρα της σύγκρουσης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις. Η Αστυνομία καλεί το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Πηγή-Ρεπορτάζ: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1031