Λεμεσός: Νέο βίντεο σοκ με πίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος μαθητή σχολείου ενώ οι συμμαθητές τους σπάνε πλάκα

23.09.2022Άκόμη ένα περιστατικό βίας σε βάρος μαθητή σχολείου της Λεμεσού αυτή τη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LemesosPress.com.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί το οποίο για ευνόητους λόγους έτυχε επεξεργασίας για προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ανήλικων μαθητών βλέπουμε ένα μαθητή Λυκείου να δέχεται άγρια επίθεση και κτυπήματα στο πρόσωπο από δυο πρόσωπα, άγνωστο αν είναι μαθήτριες ή όχι έξω από φούρνο κοντά στο σχολείο.

Την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι μαθητές καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους και αρκετοί από αυτούς δείχνουν να σπάνε πλάκα με τα όσα συμβαίνουν.

Ο μαθητής ο οποίος προπηλακίστηκε στο βίντεο φαίνεται ότι δέχεται τραβήγματα από τα μαλλιά ακολούθως κτυπήματα στο κεφάλι αρχικά από ένα άτομο και στην πορεία από ένα άλλο άτομο το οποίο τον οδηγεί στη γωνία σπρώχνοντάς τον και να κρατώντας τον από τον γιακά.

Στο μεταξύ στην αρχή του βίντεο δυο μαθήτριες φαίνεται να πιάνονται στα χέρια και μια εξ αυτών να ρίχνει μερικές μπουνιές σε μια άλλη μαθήτρια. Το LemesosPress κατέχει όλες τις λεπτομέρειες για τα το περιστατικό αλλά για λόγους προστασίας των εμπλεκόμένων τα δημοσιοποιεί μετά από σχετική επεξεργασία.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα
531