Λεμεσός: Νέο βίντεο σοκ με πίστευτο περιστατικό βίας σε βάρος μαθητή σχολείου ενώ οι συμμαθητές τους σπάνε πλάκα

23.09.2022Άκόμη ένα περιστατικό βίας σε βάρος μαθητή σχολείου της Λεμεσού αυτή τη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LemesosPress.com.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί το οποίο για ευνόητους λόγους έτυχε επεξεργασίας για προστασίας των προσωπικών δεδομένων των ανήλικων μαθητών βλέπουμε ένα μαθητή Λυκείου να δέχεται άγρια επίθεση και κτυπήματα στο πρόσωπο από δυο πρόσωπα, άγνωστο αν είναι μαθήτριες ή όχι έξω από φούρνο κοντά στο σχολείο.

Την ίδια ώρα οι παρευρισκόμενοι μαθητές καταγράφουν το περιστατικό με τα κινητά τους και αρκετοί από αυτούς δείχνουν να σπάνε πλάκα με τα όσα συμβαίνουν.

Ο μαθητής ο οποίος προπηλακίστηκε στο βίντεο φαίνεται ότι δέχεται τραβήγματα από τα μαλλιά ακολούθως κτυπήματα στο κεφάλι αρχικά από ένα άτομο και στην πορεία από ένα άλλο άτομο το οποίο τον οδηγεί στη γωνία σπρώχνοντάς τον και να κρατώντας τον από τον γιακά.

Στο μεταξύ στην αρχή του βίντεο δυο μαθήτριες φαίνεται να πιάνονται στα χέρια και μια εξ αυτών να ρίχνει μερικές μπουνιές σε μια άλλη μαθήτρια. Το LemesosPress κατέχει όλες τις λεπτομέρειες για τα το περιστατικό αλλά για λόγους προστασίας των εμπλεκόμένων τα δημοσιοποιεί μετά από σχετική επεξεργασία.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5+1 stylish ζευγάρια του νησιού που ξεχωρίζουν με τα looks τους

10 δροσερά looks, ιδανικά όταν ο υδράργυρος «χτυπάει» κόκκινο Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είναι #1 τάση για το καλοκαίρι 2023 Διάβασε περισσότερα

Έχεις μικρό στήθος; Το μαγιό που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου ταιριάζει ιδανικά Διάβασε περισσότερα
822