Απόπειρα φόνου σε 31χρονο στη Λευκωσία! Χειροπέδες σε 21χρονο

21.09.2022



Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Θύμα της απόπειρας είναι 31χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον 21χρονο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, ο 21χρονος φέρεται να εισήλθε σε δωμάτιο, που διαμένει ο 31χρονος, σε φάρμα στην επαρχία Λευκωσίας και να τον κτύπησε στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας σιδερένια σωλήνα.

Τραυματισμένος ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




640