Πρίγκιπας Louis: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του!

19.09.2022Το μεσημέρι της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, που θα ολοκληρώσει το δεκαήμερο πένθος στη Μεγάλη Βρετανία για τον χαμό της Μονάρχη τους. 

Πολιτικοί ηγέτες ανά το παγκόσμιο έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους εν αναμονή της τελετής και εκατομμύρια κόσμου αναμένουν τη βασιλική οικογένεια να κάνει την είσοδό τους στο Westminster. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 4χρονος Πρίγκιπας Louis, ο μικρότερος γιος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του, καθώς όπως αναφέρθηκε είναι πολύ μικρός για να είναι παρών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. 

Εν αντιθέσει με τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον 9χρονο Πρίγκιπα George, δεύτερο στη διαδοχή του θρόνου και την 7 ετών Πριγκίπισσα Charlotte, που βρίσκεται τέταρτη στη διαδοχή του θρόνου, ακριβώς κάτω από τους δύο αδερφούς της και τον πατέρα της. 

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού θα ακολουθήσουν τους γονείς τους κατά την είσοδό τους στον χώρο της τελετής και θα περπατήσουν μπροστά από τον θεία και τη θεία τους, Πρίγκιπα Harry και Meghan Markl, ακολουθώντας το φέρετρο με τη Βασίλισσα.

Η δασκάλα των τριών παιδιών με την οποία συνομίλησε ο Πρίγκιπας William, δήλωσε στο People πως το ζευγάρι προσπάθησε να διατηρήσει τη ρουτίνα των παιδιών στο σχολείο και να παραμείνει η καθημερινότητά τους, όσο γινόταν, φυσιολογική προκειμένου να μην τους προκαλέσουν ανησυχία.

Πηγή: www.ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣοφία Χατζηπαντελή: Το ιδιαίτερο φόρεμα που έβαλε και στοιχίζει μόλις 10 ευρώ [εικόνες]

5+1 stylish ζευγάρια του νησιού που ξεχωρίζουν με τα looks τους Διάβασε περισσότερα

10 δροσερά looks, ιδανικά όταν ο υδράργυρος «χτυπάει» κόκκινο Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είναι #1 τάση για το καλοκαίρι 2023 Διάβασε περισσότερα
851