Εικόνες που σοκάρουν: Μαθητής σε γυμνάσιο της Λεμεσού δέχεται επίθεση και ξυλοκοπείται

14.09.2022Εικόνες που προβληματίζουν και προκαλούν την οργή πολιτών. Σε σχολείο της Λεμεσού μαθητής φαίνεται να δέχεται ανελέητο bullying και κανένας να μην αντιδρά. Σε δημόσια καταγγελία προέβη μητέρα παιδιών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο αναφέροντας τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα σε γυμνάσιο της Λεμεσού. 

Στα γραφεία του ThemaOnline έφτασε ένα βίντεο με τις σκηνές που διαδραματίστηκαν στο σημερινό περιστατικό. Σύμφωνα με την μαρτυρία, το συγκεκριμένο παιδί την περσινή σχολική χρονιά ήταν θύμα bulling αρκετές φορές

Δείτε την ανάρτηση - καταγγελία:

"Σήμερα στο Γυμνάσιο ***** στη Λεμεσό, υπήρχε περιστατικό βίας από μαθητή σε μαθητή. Σε έναν μαθητή ευάλωτο που από ότι ενημερώθηκα κ στην περσινή σχολική χρονιά ήταν θύμα bulling αρκετές φορές. Όταν είδα τα video τα οποία στέλνονται από τον έναν μαθητή στον άλλον σοκαρίστηκα από τις αντιδράσεις των υπολοίπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο ήταν απλοί θεατές αλλά γελούσαν κ απολάμβαναν το όλο γεγονός..

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αντιμετωπιστεί η έξαρση που υπάρχει με τα περιστατικά βίας και παραβατικότητας αλλά όπως είδα σήμερα τα videos ξέφυγε εντελώς η κατάσταση..

13 χρονών καπνίζουν, κάμνουν sex και βιαιοπραγούν στον χώρο του σχολείου..

Που είναι οι γονείς και οι καθηγητές? Τι ρόλο παίζουν οι σύνδεσμοι των γονέων?..

Με τις αρχές μεγαλώνουν κάποιοι τα παιδιά τους? Απλά αναρωτιέμαι..

Παιδεία, αξία, αρχές...σε λίγα χρόνια με αυτό το σύστημα που υπάρχει, θα είναι εντελώς απών από τα σχολεία.."

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα
696