Χαμός! Η πρώην του πήγε στο γαμήλιο πάρτι να τραγουδήσει με την μπάντα που έκλεισε για να τον εκδικηθεί που την απάτησε! (Βίντεο)

13.09.2022



Αν πρόκειται να παντρευτείτε αλλά έχετε «λερωμένη τη φωλιά σας», καλό είναι να ελέγξετε καλά τη σύνθεση της μπάντας που θα κλείσετε για τη γαμήλια δεξίωση, για να μην την πατήσετε όπως ένας γαμπρός. Γιατί η τραγουδίστρια του γκρουπ που έκλεισε ήταν η πρώην του, Alexandra Starr.

Η ερμηνεύτρια αποφάσισε, τότε, να τον εκδικηθεί που την απάτησε με τη γυναίκα που τώρα παντρευόταν, κάνοντας κάτι που απαθανάτισε σε μια σειρά από βίντεο, τα οποία στη συνέχεια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Tik Tok.

Όπως βλέπουμε, η Starr ανεβαίνει στη σκηνή με ένα μαύρο μάξι κομψό φόρεμα και αρχίζει να ερμηνεύει το τραγούδι του προγράμματος με γυρισμένη την πλάτη της. Όταν όμως οι νεόνυμφοι αρχίζουν να χορεύουν στην πίστα, γυρίζει προς το μέρος τους και αρχίζει να τραγουδάει το «Before He Cheats» («Προτού εκείνος απατήσει») της Carrie Underwood.

Μόλις ο γαμπρός συνειδητοποιεί ποια είναι, μένει άφωνος, και αρχίζει να σχηματίζεται ένα πλήθος γύρω από το ζευγάρι. Όταν την πλησιάζει, η Starr σταματάει το τραγούδι και του πετάει ένα ποτήρι νερό, πριν φύγει από τη σκηνή.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Starr, εκείνο το βράδυ η μπάντα της διέκοψε τη συνεργασία μαζί της.

 

@alexandra_starr Replying to @tiffanyasimpson ♬ original sound - alexandrastarr

Κάποιοι χρήστες του Tik Tok, πάντως, αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα των βίντεο και σχολίασαν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, με ορισμένους να σχολιάζουν τα μαλλιά της νύφης, «που δεν είναι καλοχτενισμένα» ή την απουσία βέρας από τα χέρια των νεόνυμφων.

 

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

Η Starr δεν επιβεβαίωσε καμία από τις κατηγορίες, αντιθέτως συνέχισε να υποστηρίζει την αρχική ιστορία της, σχολιάζοντας σε επόμενο βίντεο: «Αν είμαι σίγουρη ότι εκείνη το ήξερε πως αυτός ήταν μαζί μου; Όχι, αλλά είχα σχέση με εκείνον για πεντέμιση χρόνια και υπήρχαν δικές μου φωτογραφίες παντού»

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/

 

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound - alexandrastarr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1869