Άγριο φονικό στο κέντρο της Λευκωσίας! Γυναίκα σε λίμνη αίματος (εικόνες)

30.08.2022Νεκρή τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες, φαίνεται να είναι η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, σε λίμνη αίματος, το απόγευμα της Τρίτης, σε οικία παρόδου της οδού Κέννεντυ στη Λευκωσία, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πλέον η Αστυνομία, διερευνά υπόθεση φόνου με θύμα γυναίκα περίπου 55 ετών, η σορός της οποίας βρίσκεται σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητά της, που θα επιβεβαιωθούν με τη μέθοδο DNA

Η γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, από πρόσωπο που προσπαθούσε να πωλήσει την οικία και το οποίο ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας κλήθηκαν στο σκηνή και περισύλλεξαν διάφορα τεκμήρια που θα βοηθήσουν στις έρευνες

Τα μέλη της Αστυνομίας αξιολογούν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ παράλληλα άρχισαν την λήψη καταθέσεων.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα, της αυτοψίας που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, διαφάνηκε πως η αγνώστων στοιχείων γυναίκα φέρει τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέας Λαμπριανού είπε πως εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη που κλήθηκε στο υποστατικό για συγκεκριμένες εργασίες. Στο σημείο, κλήθηκε η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ο οποίος εκ πρώτης όψεως από τις εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια».

Πηγή: reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα


2815