Παλεύει για δεύτερη φορά με τον καρκίνο ο 10χρονος Κυριάκος - Συναυλία με τα έσοδα να δίνονται στις θεραπείες του

19.08.2022



Ο μικρός Κυριάκος διαγνώστηκε τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών, με έναν πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, ωστόσο ένα χρόνο μετά , ο καρκίνος του χτύπησε ξανά τη πόρτα για δεύτερη φορά.

Ξανά στη μάχη ο 10χρονος Κυριάκος θα πρέπει να μεταβεί με τους γονείς του εκ νέου στη Γερμανία για να ξεκινήσει ξανά εξειδικευμένες θεραπείες, αφήνοντας πίσω την αδερφούλα του, τους φίλους του, ξαδέρφια του και όσους αγαπά. Το κόστος για το ταξίδι και τη διαμονή του, όσο και για τις θεραπείες του είναι μεγάλο. 

Πέρα από τον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν για τις θεραπείες του στη Γερμανία, κάποιες ομάδες και κοινότητες διοργανώνουν events όπου τα έσοδα δίνονται στην οικογένεια του μικρού Κυριάκου.

Το Λιοπέτρι και οι γύρω κοινότητες, για ακόμη μία φορά βρίσκονται δίπλα στον μικρό Κυριάκο Σπάου , διοργανώνοντας, φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 19:30 στην Πλατεία Λιοπετριου. Όλα τα έσοδα της συναυλία θα διατεθούν για την αποθεραπεία του μικρού Κυριάκου.

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


838