Απέραντη θλίψη στο νησί μας: Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων η μικρή Εβελίνα

12.08.2022Για τη γειτονιά των αγγέλων πέταξε η μικρή Εβελίνα Παπαντωνίου, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε, σκορπώντας θλίψη και οδύνη στην οικογένεια της.  

Σύμφωνα με ανάρτηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων της Παιδογκολογικής Μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου, η τετράχρονη Εβελίνα έσβησε σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση «οι γονείς του Παιδογκολογικού εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας.  Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας είναι με τους γονείς και την οικογένεια που βιώνει τούτη την αβάσταχτη απώλεια. Καλό σου ταξίδι στο φως, μωρό μας».

Η μικρή πριγκίπισσα, κλήθηκε από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, να παλέψει με ένα επιθετικό είδος καρκίνου που διαγνώστηκε και την ανάγκασε να ταξιδέψει σε Ισραήλ και Γερμανία για εξειδικευμένες θεραπείες. Με την ολοκλήρωση των θεραπειών και την επιστροφή της στην Κύπρο, η τύχη δεν χαμογέλασε στη μικρή Εβελίνα, καθώς υποτροπίασε και πλέον καλείται να δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα για να παραμείνει στη ζωή...

Ο επίπονος και τιτάνιος αγώνας της τρίχρονη, τότε, έχει αρχίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν παρατηρήθηκε ένα οίδημα στο ματάκι της. Από εκεί λοιπόν άρχισε η μεγάλη μάχη της Εβελίνας, η οποία διαγνώστηκε με το επιθετικό είδους καρκίνου, ραβδομυοσάρκωμα τέταρτου βαθμού. Μάλιστα, παιδογκολόγος στο Ισραήλ είχε αναφέρει στην οικογένεια ότι υπήρχε 1% πιθανότητα επιβίωσης.

Πηγή: www.reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα
1315