Άνδρας «πουλούσε» έρωτα σε 57χρονη Κύπρια – Της πήρε σχεδόν 25 χιλιάδες ευρώ και έγινε «καπνός»

12.08.2022



Στη σύλληψη 55χρονου άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, για υπόθεση απάτης ύψους 24,730 ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 57χρονη Κύπρια είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών το 2018, τον 55χρονο άνδρα, ο οποίος παρίστανε τον Ιταλό, ενώ είναι Νιγηριανής καταγωγής. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους με την 57χρονη, ο 55χρονος της ανέφερε ότι ήθελε να μετακομίσει στην Κύπρο, όμως χρωστούσε λεφτά, πείθοντάς την να του κάνει έμβασμα ποσό ύψους 24,730 ευρώ σε τέσσερις τράπεζες του εξωτερικού.

Μετά την ολοκλήρωση του εμβάσματος, ο 55χρονος Νιγηριανός, σταμάτησε να απαντά στα μηνύματα της 57χρονης Κύπριας και εξαφανίστηκε. Η 57χρονη, η οποία αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα απάτης, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Στη συνέχεια, ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στην Ισπανία, όπου παρέλαβαν από τις τοπικές αρχές 55χρονο ο οποίος συνελήφθη με Ευρωπαϊκό ένταλμα στις 2 Αυγούστου. Ο ύποπτος ταξίδεψε συνοδεία αστυνομικών στην Κύπρο, όπου επανασυνελήφθη με εθνικό ένταλμα και αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




875