Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος αθλητής και γυμναστής Ανδρέα Κούσιου

14.07.2022Απέραντη θλίψη στην Κυπριακή Γυμναστική σκόρπισε ο θάνατος του Ανδρέα Κούσιου, αθλητής ο οποίος άνοιξε τον δρόμο των επιτυχιών στη γυμναστική.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίηση η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής αναφέροντας «με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας Ανδρέα Κούσιου. Η απώλεια του είναι τεράστια στον χώρο της Γυμναστικής γιατί ο Ανδρέας υπήρξε υπόδειγμα αθλητή, προπονητή και διεθνή κριτή. Ήταν ο αθλητής που άνοιξε τον δρόμο των επιτυχιών στην γυμναστική με τις εξαιρετικές επιδόσεις του».  

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό του γραφείου, τα μέλη των Επαρχιακών Επιτροπών και Σωματείων της ΚΟΓ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. 

Όπως αναφέρεται, «αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής θα παρευρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.Η κηδεία θα τελεστή αύριο 15/07/2022 στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών Λιβαδιών στις 4:30 μμ.

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Λιβαδιών. Αιωνία σου η μνήμη Ανδρέα μας και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Πηγή: http://omada.reporter.com.cy/

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα


2863