Διπλό το φονικό στον Πύργο Λεμεσού! Yπέκυψε και η γειτόνισσα του 59χρονου που τους έβαλε φωτια

06.07.2022



Σε διπλό φονικό εξελίχθηκε η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Πύργο Λεμεσού στις 8 Ιουνίου, καθώς η 73χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε υπέκυψε στα τραύματά της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι με άλλα δύο πρόσωπα, όταν ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή έθεσε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 79χρονος θείος του Μιχαλάκης Μάγκας να χάσει τη ζωή του και η 77χρονη θεία του, καθώς και 73χρονη γειτόνισσα να τραυματιστούν σοβαρά. Ακολούθως ο δράστης εξαφανίστηκε και βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της 8ης Ιουνίου 2022, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, ο 59χρονος θεάθηκε να απομακρύνεται από συγκεκριμένη κατοικία των θείων του στο χωριό Πύργος Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο, ενώ στην κατοικία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούσαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν εντός της κατοικίας, νεκρός ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας, και χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, οι 77χρονη σύζυγος του και 73χρονη γειτόνισσα, που βρισκόταν κατά το δεδομένο χρόνο στην οικία. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και παρά το γεγονός πως η Αστυνομία ανακοίνωσε πως η κατάσταση της υγείας τους ήταν εκτός κινδύνου, τελικά φαίνεται η κατάσταση της 73χρονης να επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.

Δύο ώρες μετά το φονικό, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε ανοιχτό χώρο σε αγροτική περιοχή του χωριού Πύργος, νεκρός ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή. Ο 59χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Δίπλα του βρισκόταν κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώπιον της Αστυνομίας, ο δράστης φαίνεται είχε έρθει προηγουμένως σε αντιπαράθεση με τον θείο του, με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές, αφού του καταλόγιζε ευθύνες για κάποια προσωπικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 79χρονου επήλθε από εκτεταμένα βαρέα εγκαύματα εκτάσεως πάνω του 25%, ενώ ο θάνατος του φερόμενου θύτη προκλήθηκε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο. Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

www.reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


761