Άμεση απόφαση Υπουργικού: Επιστρέφει η μάσκα! Η πρόταση που αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγο

06.07.2022Δεδομένη είναι η χρήση και πάλι της μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, με μικρές εξαιρέσεις όπως και στο παρελθόν.

Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ξεκίνησε σήμερα στις 9:30 το πρωί, ο Υπουργός Υγείας καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση για επιστροφή της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνπϊού το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 3 νέους θανάτους, ενώ εντοπίστηκαν 10.139 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας το ποσοστό θετικότητας στο 11,35%.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η υποχρεωτική χρήση μάσκας θα τεθεί σε εφαρμογή από αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Αναμένεται ότι το Υπουργικό θα δώσει την έγκρισή του και αμέσως μετά θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες από το Υπουργείο Υγείας.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα


446