Τραγωδία στην Eθνική Φρουρά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος Παναγιώτης μετά από ατύχημα

29.06.2022



Άλλη μία μαύρη σελίδα στην Εθνική Φρουρά. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 27χρονος καταδρομέας, Παναγιώτης Γιαννιός, που τραυματίστηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς, κι ενώ έπεσε από ελικόπτερο στη θάλασσα στον Ακάμα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός ΣΥΟΠ άφησε τη τελευταία του πνοή στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα ότι ο καταδρομέας μετά την πτώση από ελικόπτερο στο νερό -στη βάση σεναρίου- έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στη Cyprus Times για τις συνθήκες του ατυχήματος ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΑΜ, Χρίστος Πιερή και σύμφωνα με τις προκαταρτικές έρευνες ο ΣΥΟΠ «έφυγε από κανονικό ύψος, προτού καταλήξει στη θάλασσα ωστόσο έπεσε με λάθος τρόπο». Ξεκαθαρίζοντας επιπρόσθετα ότι κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και το ενδεχόμενο ο άτυχος 27χρονος να έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια της πτώσης, ή να υπέστη οποιοδήποτε άλλο καρδιακό πρόβλημα, πριν καταλήξει στο νερό.

Στο μεταξύ το Υπουργείο Άμυνας, όρισε ερευνώντα λειτουργό για τις συνθήκες του ατυχήματος. Την έρευνα θα διεξάγει ο υποδιοικητής του Επιχειρησιακού Στρατηγείου, Ταξίαρχος Σολωμού Σολωμός, πρώην Διοικητής Καταδρομών, με εκτεταμένη εμπειρία στα θέματα της εκπαίδευσης των καταδρομών.

Πηγή: www.sigmalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


539