Θρήνος για τον 22χρονο Βασίλη στη Λεμεσό: Χειροπέδες στην οδηγό που τον παρέσυρε στο θάνατο

25.06.2022



Aσταμάτητα συνεχίζει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο με τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και οικογένειες να ντύνονται στα μαύρα. Μπορεί οι αρμόδιοι να πραγματοποίησαν σύσκεψη στις Αρχές της εβδομάδας για να λάβουν αυστηρά μέτρα, ώστε να μειωθούν τα θανατηφόρα, ωστόσο πέντε ημέρες αργότερα, άλλος ένας νέος, ο 22χρονος Βασίλης Χοίρας, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί του άτυχου νέου, βυθίστηκαν στο πένθος για τον πρόωρο χαμό του, το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεμεσό, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε, με οδηγό 21χρονο, η οποία χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε 39χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:35, όταν το όχημα της 39χρονης, επιχείρησε στροφή δεξιά, σε πάροδο, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας που κινείτο ευθεία στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου.

Η σύγκρουση, ήταν βίαια, με αποτέλεσμα τόσο ο άτυχος Βασίλης, όσο και ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστούν στην άσφαλτο. Ο 22χρονος, σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 22χρονου Βασίλη θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4062