Στο νοσοκομείο δύο άτομα από τη φωτιά στη Λεμεσό, έγινε εκκένωση δεκάδων ατόμων (βίντεο)

15.06.2022Kατασβέστηκε γύρω στις 8:00, η φωτιά που ξέσπασε τo πρωί της Τετάρτης, σε πολυώροφο κτήριο στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε σε άχρηστα υλικά στο ισόγειο και ημιυπόγειο του πολυώροφoυ κτηρίου, το οποίο εκκενώθηκε.

Όπως είπε ο κ. Κεττής, έγινε εκκένωση δεκάδων ατόμων από το κτήριο και οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο, ενώ μια γυναίκα. Επιπλέον, μια γυναίκα, με προβλήματα υγείας, εγκλωβίστηκε στον τάρταρο όροφο, με τα μέλη της Πυροσβεστικής να προχωρούν στον απεγκλωβισμό της.

Σε άλλη μια περίπτωση, άτομο με ειδικές ανάγκες απεγκλωβίστηκε από τον 6ο όροφο και έτυχε των Α' Βοηθειών από τους πυροσβέστες. Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τα δύο πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.  

 Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, άλλα άτομα τα οποία επηρεάστηκαν από τους καπνούς τους παρέχονται μετά την εκκένωση Α' Βοήθειες από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων. Παράλληλα, για την κατάσβεση της φωτιάς, ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν.

reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


347