Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Έφτιαξε μηχανισμό και έκρυβε τις πινακίδες του οχήματος! Τον τσάκωσε η αστυνομία (φωτος)

11.06.2022Μετά από πληροφορία πού δόθηκε στην Αστυνομία από Λειτουργό του ΤΟΜ, ότι συγκεκριμένο όχημα διέθετε μηχανισμό πού απέκρυπτε τις πινακίδες εγγραφής του, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, πριν την έξοδο του ΓΣΠ, το εν λόγω όχημα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε σύστημα το οποίο με τη χρήση τηλεχειριστηρίου, καλύπτονταν οι πινακίδες εγγραφής του με μαύρο φόντο, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμες.

Το όχημα κατασχέθηκε για περαιτέρω έλεγχο από μηχανολόγους του ΤΟΜ και εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, ενώ εναντίον του 26χρονου οδηγού, διερευνώνται αδικήματα με βάση τον Περί Μηχανοκινήτων Τροχαίας Κινήσεως Κανονισμών.

Η Αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες, ότι μετά τον εντοπισμό του συγκεκριμένου οχήματος, θα επεκταθούν οι έλεγχοι που αφορούν τέτοιας φύσεως αδικήματα, ενώ οι παραβάτες θα οδηγούνται ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι ποινές σχετικά με τα αδικήματα αυτά, προνοούν φυλάκιση ή/και χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: offsite.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςMAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα

Μαντήλι στα μαλλιά: Δες πώς θα φορέσεις το ωραιότερο αξεσουάρ του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα

Τα fashionable looks της Νόνης Κυπριανού στη Μύκονο Διάβασε περισσότερα


1229