Σπαρακτικές εικόνες στη κηδεία της Ζέτας Αιμιλιανίδου: Την αποχαιρετά ο γιος της! Στήριγμα η σύζυγος του

10.06.2022Το βλέμμα του είναι γεμάτο πόνο. Το πρόσωπό του υγρό από τα δάκρυα, που δεν στερεύουν στα μάτια του. Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, ο μοναχογιός της, στέκεται μπροστά στο φέρετρο της μητέρας του και δέχεται τα συλλυπητήρια οικογένειας, φίλων και γνωστών, που έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε στην Ζέτα.

Ο πόνος πολύς, η θλίψη μεγάλη, που τον αναγκάζουν να κατεβάσει το βλέμμα, ώστε να κρύψει τα δάκρυά του. Μοναδικό του στήριγμα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το reporter.com.cy η γυναίκα του Ήρα, η οποία δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του. Είναι εκεί να του σφίξει το χέρι, όταν το χρειάζεται και να τον βοηθήσει να παραμείνει στα πόδια του, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης είναι το μοναδικό παιδί της εκλιπούσης υπουργού και δεν έφυγε από δίπλα της, σε όλη αυτή την περιπέτεια με την υγεία της. Δείτε τη συνέχεια και εικόνες Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
2988