Σοκαριστικό φονικό στη Λεμεσό: Τον έκαψε ζωντανό! Ο δράστης πριν από λίγο αυτοκτόνησε (φωτο)

08.06.2022



Ενώπιον ενός πρωτοφανούς εγκλήματος βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές, με απολογισμό δύο νεκρούς, εκ των οποίων ο ένας ο δράστης και δύο κρίσιμα τραυματίες, το οποίο διαπράχθηκε σε οικία, στον Πύργο Λεμεσού. Οι Αρχές, τέθηκαν το μεσημέρι σε κινητοποίηση, έπειτα από πληροφορία ότι ένα πρόσωπο μπούκαρε σε οικία συγγενικού του προσώπου, έβαλε φωτιά και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, για να εντοπιστεί λίγη ώρα αργότερα νεκρός. 

Μετά την πληροφορία, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην οικία στην Μονή, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ μετά την κατάσβεση της φωτιάς, νεκρός ανασύρθηκε 79χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ άλλες δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η κατάσταση των οποίων κρίνεται κρίσιμη, αφού υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που βρίσκονται ενώπιον της Αστυνομίας, ο δράστης, 59 ετών Ε/κ, μετέβη στην οικία όπου διέμεναν οι ηλικιωμένοι θείοι του και στην οποία βρισκόταν ακόμη μια γυναίκα, γειτόνισσα του ζεύγους, και αφού περιέλουσε με βενζίνη τον χώρο, στη συνέχεια έθεσε φωτιά. 

Ακολούθως, ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κρατούσε μαζί του κυνηγετικό, ενώ η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του. Μετά από έρευνες, ο 59χρονος βρέθηκε σε κοντινό σημείο νεκρός, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από την οικία των θυμάτων, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο. Η σορός του δράστη εντοπίστηκε έξω από το όχημα του, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος μετά το φονικό, έθεσε τέρμα στη ζωή του.   

Η σκηνή του εγκλήματος έχει αποκλειστεί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού διεξάγουν έρευνες, ενώ στο σημείο για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Επίσης, οι ιατροδικαστές αναμένεται να εξετάσουν την σορό του δράστη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώπιον της Αστυνομίας, ο δράστης φαίνεται είχε έρθει προηγουμένως σε αντιπαράθεση με τον θείο του, με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές, αφού του καταλόγιζε ευθύνες για κάποια ζητήματα.   

Πηγή: www.reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3258