Φωτος από το φονικό-σοκ στη Λεμεσό: Πήγε στην αστυνομία και είπε πως σκότωσε τη γυναίκα του χτυπώντας με σφυρί το κεφάλι της

06.06.2022



Υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα ανάμεσα στην 82χρονη και τον σύζυγο της, πριν το φονικό που σημειώθηκε στη Λεμεσό, το πρωί της Δευτέρας 06 Ιουνίου. Το θύμα είναι η 82χρονη Γεωργία Χαραλάμπους, η οποία χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι από τον σύζυγο της, γύρω στις 09:15 το πρωί.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ο φερόμενος δράστης μετέβη στις 9.15 στην ΑΔΕ Λεμεσού και ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κτυπώντας την στο κεφάλι με ένα σφυρί, ενώ βρίσκονταν στην αυλή της οικίας τους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

«Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προσήλθαν στο μέρος, όπου διαπιστώθηκε πως, πράγματι, στην αυλή της οικίας ήταν νεκρή η 82χρονη. Αμέσως αποκόπηκε η σκηνή και γίνονται επιτόπιες εξετάσεις για το συμβάν»

Ερωτηθείς για τα κίνητρα του φόνου, ο κ. Κυριάκου δήλωσε πως «φαίνεται να υπήρξε συζήτηση για προσωπικά θέματα μεταξύ τους και ο 84χρονος την κτύπησε με σφυρί στο κεφάλι».

Το ζεύγος δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, είπε εξάλλου ερωτηθείς ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.
Υπενθυμίζουμε ότι, άνδρας μετέβηκε στην Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (06/06) και ανέφερε ότι σκότωσε την γυναίκα του με σφυρί στο κεφάλι.

Η δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1161