Σοκαρισμένες Θέλξια Βαλέρια και Ανδρεάνα Φραγκούδη: Κατέρρευσε η οροφή του γραφείου τους (βίντεο)

04.06.2022Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη χθες το βράδυ στην Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και στην Ανδρεάνα Φραγκούδη.

Όπως πετύχαμε στους λογαριασμούς τους στα social media, η οροφή του γραφείου τους, κατέρρευσε και ευτυχώς στάθηκαν τυχερές, καθώς εκεί στον συγκεκριμένο χώρο 10 δευτερόλεπτα πριν όπως σημείωσε η Θέλξια Βαλέρια, βρισκόταν η εγκυμονούσα Ανδρεάνα Φραγκούδη, ενώ ετοιμαζόταν να μπεί μέσα και η ίδια με την μικρή Ζακελίνα. 

Η Κύπρια επιχειρηματίας με βίντεο που έβγαλε, θέλησε να ενημερώσει τους followers της για αυτό το ατυχές περιστατικό, στο οποίο είχαν την τύχη με το μέρος τους, ενώ τόνισε στον σχολιασμό του story της, πως είχαν Άγιο.

Πιο συγκεκριμένα η Θέλξια Βαλέρια έγραψε τα ακόλουθα: "Σήμερα συνέβη αυτό στο γραφείο μας. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Η Ανδρεάνα ήταν στο γραφείο 10 δευτερόλεπτα πριν συμβεί αυτό και η Ζακελίνα ήταν έτοιμη να μπει. Όπως συνηθίζεται να λέγεται: Είχαμε Άγιο”.Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Πηγή: www.ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
892