Νεκρός ο 32χρονος που καταπλακώθηκε από φορτηγό στο Μονιάτη - Καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο

03.06.2022



Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή του Μονιάτη το πρωί της Παρασκευής, όπου φορτηγό ανατράπηκε, με τον 32χρονο, Αθανάσιος Τσιαμή να βρίσκει τραγικό θάνατο, καταλείποντας σύζυγο η οποία είναι εγκυμονούσα.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10, φορτηγό το οποίο οδηγείτο από τον Ελλαδίτη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρει ακαριαίο θάνατο o 32χρονος. Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, όπως και Αστυνομία για τη διερεύνηση του νέου τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας, Μάριο Χαραλάμπους, ο 32χρονος, οδηγούσε αρθρωτό όχημα στο δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό μεταφέροντας εμφιαλωμένο νερό. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν το χωριό Μονιάτης, σε δεξιόστροφη στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του, ανατράπηκε στο δρόμο και αφού σύρθηκε με την αριστερή του πλευρά στο δρόμο, ακινητοποιήθηκε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, στηθαίο του δρόμου.

Από την πρόσκρουση, ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Κληθείς να σχολιάσει για το πόσα μέτρα σύρθηκε το όχημα, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε γύρω στα 50 μέτρα, ενώ πρόσθεσε ότι στο όχημα υπάρχουν εγκατεστημένες ζώνες ασφαλείας. «Γίνονται εξετάσεις κατά πόσον έφερε ζώνη. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και οπωσδήποτε το όχημα θα τύχει μηχανικής εξέτασης».

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τα αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο του Μονιάτη, συνέβησαν και άλλα σοβαρά τροχαία ατυχήματα στο παρελθόν. 

reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4948