Καταγγελία για κουκουλοφόρο με όπλο κατά καθηγητή στη Λάρνακα - «Προσπάθησαν να με παίξουν»

03.06.2022



Ενώπιον καταγγελίας για απειλή και παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου από άγνωστο πρόσωπο, που φέρεται να στράφηκε εναντίον καθηγητή στη Λάρνακα, βρίσκεται ενώπιον του ΤΑΕ Λάρνακας, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, γύρω στις επτά το πρωί ο εν λόγω καθηγητής μετέβη στο σχολείο που εργάζεται και ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης, τον προσέγγισε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να κρατούσε όπλο.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος καθηγητής είπε στην κατάθεση του στην Αστυνομία, πως το πρόσωπο αυτό φορούσε περούκα και μάσκα, ενώ κρατούσε κάτι στο χέρι, που θεωρεί πως είναι πιστόλι.  

Ο ίδιος στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε, έτρεξε προς το σχολείο και διέφυγε, ενώ ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός. Ο 47χρονος, στην κατάθεση του ανέφερε πως θεωρεί πως «προσπάθησαν να με παίξουν».

Μετά την καταγγελία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας άρχισαν έρευνες, ενώ διερευνούν υπόθεση απειλής και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Στα πλαίσια των ερευνών, η Αστυνομία άρχισε να εξετάζει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ έγιναν εξετάσεις στη σκηνή από την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. 

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


581