ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η γυναίκα που αναζητά η Αστυνομία για κλοπές πορτοφολιών - Δείτε φωτογραφία

01.06.2022Η Αστυνομία διερευνά αριθμό υποθέσεων κλοπών πορτοφολιών που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες, (Μάιο, 2022), στο κέντρο της Λευκωσίας. Στο πλαίσιο της διερεύνησης η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες γυναίκας, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε αριθμό υποθέσεων, με σκοπό τον εντοπισμό της.

Μία από τις κλοπές που διερευνώνται, διαπράχθηκε εντός καταστήματος πώλησης ειδών ένδυσης, στη Λευκωσία, στις 27 Μαΐου 2022, μεταξύ των ωρών 11π.μ. και 12.30μ.μ..

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802380 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

tothemaonline.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
1262