Παραδέχθηκε πως βίασε τρεις γυναίκες 22χρονος στην Αγία Νάπα - Ο τρόπος δράσης του

24.05.2022



Νεαρός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.  

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την περίοδο μεταξύ 18 Απριλίου και μέσα Μαΐου, η Αστυνομία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου δέχθηκε τρεις καταγγελίες από τουρίστριες που διέμεναν στην Αγία Νάπα, ότι τις πρωινές ώρες ενώ περπατούσαν, ευρισκόμενες σε κατάσταση μέθης, άγνωστο νεαρό πρόσωπο, συγκεκριμένης περιγραφής, τις πλησίαζε, τις αγκάλιαζε και αφού τις οδηγούσε σε σκοτεινά σημεία φέρεται να προχωρούσε σε βιασμό τους.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες και εξετάσεις και αναζητούσε μαρτυρίες κυρίως από κλειστά κυκλώματα, ειδικά στη περιοχή όπου φέρεται, σύμφωνα με τις καταγγελίες, να συντελέστηκαν οι βιασμοί.

Οι έρευνες από κλειστά κυκλώματα που βρίσκονταν κοντά στη σκηνή, κατέδειξαν πρόσωπο το οποίο κινούνταν ύποπτα και έμοιαζε με την περιγραφή που έδωσαν στην Αστυνομία οι τρεις παραπονούμενες.

Η Αστυνομία εξασφάλισε από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οπτικά πλάνα στα οποία παρουσιάζεται ο ύποπτος και μία από τις παραπονούμενες τον αναγνώρισε ως το άτομο που κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Μέλη της Δύναμης άρχισαν να υποδεικνύουν τη φωτογραφία του άγνωστου υπόπτου, πόρτα-πόρτα στην Αγία Νάπα μέχρι που ένας πολίτης αναγνώρισε το άτομο και έδωσε πληροφορίες για τον χώρο διαμονής του.

Ο ύποπτος, που είναι 22 ετών, αιτητής πολιτικού ασύλου, έφτασε στην Κύπρο παράνομα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, αρχικά διέμενε στη Λευκωσία και στη συνέχεια πήγε στην Αγία Νάπα όπου και διέμενε μέχρι σήμερα.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία πως γύριζε τα βράδια και έψαχνε κοπέλες υπό την επήρεια αλκοόλης προκειμένου να τις βιάσει. Ο 22χρονος φέρεται να παραδέχθηκε επίσης και τους τρεις βιασμούς των επισκεπτριών που υπέβαλαν καταγγελία.

Με δικαστικό ένταλμα ο 22χρονος συνελήφθη χθες και το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


709