Θάνατος 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή στη Λάρνακα: Ένοχος για ιατρική αμέλεια ο ένας γιατρός

20.05.2022Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε ένοχο πριν από λίγο τον γιατρό Ηρακλή Παντελιδάκη, για υπόθεση ιατρικής αμέλειας που αφορά στον θάνατο του 10χρονου μαθητή Σταύρου Γιωργαλλή που συνέβη τον Μάιο του 2018, στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Νοσοκομείου Λάρνακας. Για την ίδια υπόθεση το Δικαστήριο αθώωσε τον γιατρό Κυριάκο Κυριακίδη.

Και οι γιατροί κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν στο τμήμα πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όταν ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα την ώρα της γυμναστικής στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού όπου φοιτούσε, έπεσε στο έδαφος και κτύπησε στο κεφάλι.

Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας απολύθηκε, ενώ λίγες ώρες αργότερα η μητέρα του μετέφερε τον δεκάχρονο πίσω στο δημόσιο νοσηλευτήριο, αφού είχε πόνους στο κεφάλι.

Ακολούθως ο 10χρονος είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου απεβίωσε στο χειρουργείο.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
1832