Συγκλονισμός για γνωστή ηθοποιό: Πέθανε κατά τη διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης λίπους

18.05.2022



Η ηθοποιός Chethana Raj πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης λίπους σε ιδιωτικό νοσοκομείο πλαστικής χειρουργικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής Metro, η ηθοποιός εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο πλαστικής χειρουργικής στο Bengaluru της Καρνατάκα τη Δευτέρα, αλλά λέγεται ότι παρουσίασε επιπλοκές καθώς άρχισε να συσσωρεύεται υγρό στους πνεύμονές της.

Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανακοπή, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ. Η Chethana είχε πρωταγωνιστήσει στις δημοφιλείς ινδικές τηλεοπτικές σειρές Geetha, Doresaani και Olavina Nildana, καθώς και στην ταινία Havayaami της Κανάντα.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Chethana δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της για την επέμβαση και πήγε στο κέντρο αισθητικής με τις φίλες της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Kaade, αλλά πέθανε στις 6.45μμ μετά από καρδιακή ανακοπή, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί των επειγόντων προσπαθούσαν να την επαναφέρουν για 45 λεπτά.

Οι γονείς της Chethana καταγγέλλουν αμέλεια εκ μέρους των χειρουργών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πραγματοποίησαν την επέμβαση χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2397