Εξελίξεις στην γκαγκστερική δολοφονία του Λεόντιου Πογιατζή: Τον εκτέλεσαν και τον έκαψαν

04.05.2022



Εξελίξεις σηματοδοτούνται στη στυγερή δολοφονία του 60χρονου Λεόντιου Πογιατζή, που στις 15 Ιουλίου του 2021, εντοπίστηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του φλεγόμενου οχήματος του, στην περιοχή Αναρίτας στην Πάφο.

Μετά από εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ένα 41χρονο ελληνοκύπριο και έναν 34χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ενώπιον των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψη, ενώ αναμένεται να περάσουν από ανάκριση. 

Ο 41χρονος από το Τραχώνι συνελήφθη στην Λεμεσό, ενώ μετά την σύλληψη του αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους και φρουρείται από την Αστυνομία.

Ακολούθως, κατόπιν μαρτυρίας, συνελήφθη την Τετάρτη στις 06:00 το πρωί δεύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, μόνιμο κάτοικο Πάφου.  

Η δολοφονία Πογιατζή, είχε την σφραγίδα επαγγελματιών εκτελεστών, οι οποίοι ήταν καλά διαβασμένοι και δεν άφησαν πίσω τους οποιοδήποτε στοιχείο, πέραν από έναν κάλυκα, ο οποίος εντοπίστηκε στη σκηνή, γεγονός που έβαλε δύσκολα στην Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δράστες, φαίνεται να είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου στον Πογιατζή, ενώ θεωρείτο δεδομένο πως το θύμα για να μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο ήταν απομονωμένο, ήταν κατόπιν συνεννόησης και γνώριζε είτε τους δράστες είτε τον ηθικό αυτουργό.

Ο 60χρονος φέρεται να αναχώρησε νωρίς το πρωί εκείνης της μέρας από τη Νατά, όπου διέμενε κάποιες μέρες της εβδομάδας με τη σύζυγό του, ακολουθώντας το δρόμο Νατάς-Αναρίτας για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, με τελικό προορισμό τη δουλειά του, που βρισκόταν στη Λεμεσό.

Οι δράστες, αφού εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες τον 60χρονο, έθεσαν φωτιά στο όχημά του, ώστε να σβήσουν κάθε ίχνος τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τα οποία προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Από περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν, δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία από τις κάμερες και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, ενώ σε ότι άφορά το κίνητρο του φόνου, η Αστυνομία, έστρεψε τα βλέμματα στο τζόγο και στις επαγγελματικές δραστηριότητες του Πογιατζή.

Πηγή: www.reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1345