Ο απόλυτος εφιάλτης στην Κοκκινοτριμιθιά: Mαθητής θα έμπαινε στο σχολείο με όπλο και θα πυροβολούσε (βίντεο)

03.05.2022Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους της Κοκκινοτριμιθιάς για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα αλλά και στις γύρω περιοχές για τα συνεχή επεισόδια μεταξύ μεταναστών τόσο στο κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα αλλά και εντός των κοινοτήτων.

Απίστευτες καταγγελίες αποκαλύφθηκαν ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής της Βουλής για το μεταναστευτικό.

Κάτοικοι της Κοκκινοτριμιθιάς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινότητα αλλά και στις γύρω περιοχές για τα συνεχή επεισόδια μεταξύ μεταναστών τόσο στο κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα αλλά και εντός των κοινοτήτων.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου γονέων του περιφερειακού Γυμνασιού Κοκκινοτριμιθιάς αποκάλυψε ότι τον περασμένο Νοέμβριο απετράπη συμβάν. Συγκεκριμένα αλλοδαπός μαθητής είχε σκοπό να μπει με όπλο εντός του σχολείου και να ξεκινά να πυροβολεί. Ο μαθητής είχε αποκάλυψε τις σκέψεις και τις προθέσεις του σε συμμαθητές του, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Προέδρου. 

Οι συμμαθητές του τα αποκάλυψαν όλα στην καθηγήτρια τους η οποία σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς απέτρεψαν τις προθέσεις του μαθητή.

Άλλη κυρία κατήγγειλε πως όταν ήταν έγκυος αλλοδαποί εισήλθαν σε υπεραγορά και προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα της. Όταν μπήκε στο περίπτερο άφησε για ένα λεπτό εντός του οχήματος το κοριτσάκι της και δύο αλλοδαποί την προσέγγισαν.

Επίσης ηλικιωμένοι δέχονται τα βράδια εισβολές στα σπίτια τους από τους αλλοδαπούς που είναι στην περιοχή. Δεν μπορούν να μπουν στα λεωφορεία για να μεταβούν σε άλλες περιοχές γιατί είναι γεμάτα από μετανάστες που ζητούν χρήματα και απειλούν και φωνάζουν στους ηλικιωμένους.

Ο κοινοτάρχης της Κοκκινοτριμιθίας ανέφερε ότι η κοινότητα  έχει αναλάβει όλο το βάρος του μεταναστευτικού και ανέφερε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, επιρρίπτοντας ευθύνες για τη μη διενέργεια ελέγχου.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
2248