Φωτογραφίες πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Αυτή είναι η 30χρονη σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη

28.04.2022



Η πρώτη εμφάνιση στα ΜΜΕ της Ρούλας Πισπιρίγλου και του Μάνου Δασκαλάκη έδινε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα ενωμένο ζευγάρι. Ωστόσο, όσο εξελισσόταν η έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών τους από την Πάτρα, άρχισαν να αχνοφαίνονται τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη μεταξύ τους σχέση.

Τώρα πλέον, και μετά την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 33χρονης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως έχει επέλθει οριστική ρήξη στη σχέση τους.

Όπως έχει γίνει μάλιστα, γνωστό, ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί σχέση με μια άλλη γυναίκα και ζει στην Αθήνα μαζί της.
Πρόκειται για μία 30χρονη γυναίκα, η οποία ασχολείται με επάγγελμα στην ελεύθερη αγορά, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Μάνος Δασκαλάκης διέμενε με την 30χρονη όταν ενημερώθηκε για την προσαγωγή και τη μετέπειτα σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μετά την όλη κατάσταση με την αρνητική δημοσιότητα και τις προσπάθειες που έγιναν για να την προσεγγίσουν, η 30χρονη κρατά απόσταση από τον Δασκαλάκη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Προ ημερών ο Πέτρος Κουσουλός είχε πει για την νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη: "Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κ. Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική".





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3637