Σύλληψη βόμβα πασίγνωστου Κύπριου επιχειρηματία από τη Λεμεσό! (εικόνες)

27.04.2022Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, πέρασε η βουλγαρική Αστυνομία, στη Φιλιππούπολη.

Πρόκειται για τον 49χρονο Τάσο Σιμιλλίδη, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου η κυπριακή Αστυνομία διερευνά συνολικά τέσσερις υποθέσεις, για φυγοδικία, απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και πλαστογραφία, που διαπράχθηκαν μεταξύ 2011 με 2021.

Σύμφωνα με μέσα από τη Βουλγαρία, ο Σιμιλλίδης, ζει για αρκετά χρόνια στη Φιλιππούπολη και κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να συλληφθεί περί τα μέσα Απριλίου, από μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο Σιμιλλίδης οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του. Ο ύποπτος, αιτήθηκε να παραδοθεί στις Αρχές της Κύπρου, αίτημα για το οποίο καλείται να αποφασίσει το Δικαστήριο στη Φιλιππούπολη.

Πέραν του αιτήματος για παράδοση στην Κύπρο, ο 49χρονος ζήτησε εξάλλου να αφεθεί ελεύθερος για να τακτοποιήσει επιχειρηματικές υποθέσεις που έχει, αλλά και να φροντίσει τα τέσσερα παιδιά του, αίτημα που δεν έκανε δεκτό το Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το βουλγαρικό μέσο ενημέρωσης trafficnews, ο Σιμιλλίδης διαθέτει έναν από τους πιο πολυτελείς στόλους της Φιλιππούπολης. Στα γκαράζ του, στο σπίτι του στην Μπελαστίτσα βρίσκονται τα πιο ακριβά μοντέλα της Porsche, της Ferrari, της Bentley, της McLaren Mercedes.

«Ο Κύπριος κινείται πάντα με φρουρούς. Πριν λίγα χρόνια τέλεσε τον χλιδάτο γάμο του στο Novotel, στον οποίο παρευρέθηκαν μερικοί από τους πλουσιότερους άνδρες της Κύπρου», σημειώνει η εφημερίδα.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα
7917