Τζόνι Ντεπ: Μεθυσμένος διαλύει την κουζίνα του σπιτιού του – Σοκαριστικό βίντεο

22.04.2022



Η ατελείωτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard φέρνει στο φως της δημοσιότητας πολλές και σοκαριστικές λεπτομέρειες γύρω από την πολυτάραχη σχέση τους.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει αγωγή στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και στην αίθουσα του δικαστηρίου προβλήθηκε βίντεο που τον δείχνει να… γκρεμίζει τα ντουλάπια της κουζίνας και να κλωτσάει το ψυγείο ενώ είναι μεθυσμένος.

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο Johnny Depp ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει: «Motherf****! Motherf*****» ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους. Η Amber Heard εμφανώς τρομοκρατημένη τον ρωτά: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται ήχοι από πράγματα που σπάνε τριγύρω.

«Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα», λέει στη συνέχεια η Amber Heard. Σε άλλο σημείο του βίντεο βλέπουμε τον Johnny Depp να παίρνει ένα μπουκάλι κρασί, να γεμίζει ένα ποτήρι και στη συνέχεια να το σπάει.

tlife.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1079