Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός ο 43χρονος από το τροχαίο, δίνει μάχη για τη ζωή το 6χρονο παιδί (φωτο)

17.04.2022



Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το απόγευμα της Κυριακής στη Λεμεσό, με θύμα τον 43χρονο, Dmitrii Polishchuk, ενώ μάχη για τη ζωή δίνει εξάχρονο παιδάκι.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Αμπελακιών στον ποταμό Γερμασόγειας, όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν ο άτυχος 43χρονος και το εξάχρονο παιδί, το οποίο είναι γείτονας του θύματος, ανατράπηκε.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι το θανατηφόρο σημειώθηκε σε πολυσύχναστη οδό της πόλης Λεμεσού. «Συγκεκριμένα, 43χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, με επιβάτη στο πίσω μέρος, ένα εξάχρονο αγοράκι. Σε κάποια στιγμή, παρεξέκλινε της πορείας της η μοτοσικλέτα, διέφυγε από την πορεία της, χτύπησε σε περιτείχισμα και ακολούθως ανατράπηκε»

Από την ανατροπή της μοτοσικλέτας, τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 43χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ το παιδάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως τόσο το θύμα, όσο και το παιδάκι δεν έφεραν προστατευτικό κράνος. «Με την ανατροπή έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου», ανέφερε ο κ. Καφάς.

Ερωτηθείς εάν η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα επιτρέπεται να κυκλοφορεί στους δρόμους ο κ. Καφάς είπε πως «η μοτοσικλέτα, είναι τρίτροχη και εγγεγραμμένη στη Δημοκρατία. Επιτρέπεται να κυκλοφορά, αλλά κάτω από κάποιους όρους και με ειδική κατηγορία».

Πηγή: reporter.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2772