Θρίλερ! Ζευγάρι της κυπριακής σόουμπιζ θύματα ληστείας στη Λεμεσό και ανθρωποκυνηγητό με τους ληστές (φωτος)

14.04.2022



Θύματα διάρρηξης ήταν η γνωστή Κύπρια instagrammer Νάσια Σιαηλά και ο σύντροφός της, Γιώργος Νικολάου, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως χθες δύο δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο του συντρόφου της, παίρνοντας από μέσα προσωπικά τους αντικείμενα.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία, ωστόσο ενεπλάκησαν και οι ίδιοι στο ανθρωποκυνηγητό καθώς εντόπισαν τα κλοπιμαία με τη χρήση της ανεύρεσης των συσκευών τους.

Χθες ήταν μία τρελή ημέρα καθώς δύο τύποι διέρρηξαν το αυτοκίνητο του Γιώργου και έκλεψαν πορτοφόλια με κάρτες, ταυτότητα, μετρητά, κινητό τηλέφωνο, tablet κλπ. Αμέσως αναλάβαμε δράση και τους εντοπίσαμε μέσω της χρήσης ανεύρεση κινητού. Η αστυνομία συνέβαλε και με τη βοήθειά τους καταφέραμε να προσεγγίσουμε τον ένα από τους δύο. Ο Γιώργος έτρεξε πίσω από τον δεύτερο τύπο και μετά από 30 λεπτά καταδίωξης στη Λεμεσό καταφέραμε να τον πιάσουμε και να ανακτήσουμε τα κλοπιμαία… Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να δράσουμε με τον τρόπο που δράσαμε. Να τους κυνηγήσουμε και να εμπλακούμε καθώς θα μπορούσε να ήταν πολύ επικίνδυνο. Επανακτήσαμε όλα τα κλοπιμαία και οι ληστές συνελήφθησαν”, έγραψε ευχαριστώντας την αστυνομία για τη βοήθεια. Δείτε  τις σχετικές αναρτήσεις από το ilovestyle





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2465