Στη δημοσιότητα: Τα άγνωστα μηνύματα που έστελνε ο Μάνος Δασκαλάκης όταν πέθαναν τα 3 παιδιά του

12.04.2022



Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει διαχωρίσει τη θέση του, από την Ρούλα Πισπιρίγκου και πλέον στηρίζει τη βαρύτατη κατηγορία που της έχει αποδοθεί. Στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων για την υπόθεση από την Πάτρα, έρχονται στο φως νέα μηνύματα που προβληματίζουν…

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στο επίκεντρο με τις δηλώσεις και τις πληροφορίες για τον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, να τροφοδοτούν μια σειρά από συζητήσεις. Αυτή τη φορά, αυτά πηγάζουν από τα μηνύματα που έστελνε ο ίδιος, όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, τον περασμένο Γενάρη. Ο ίδιος ζητούσε όπως και η Ρούλα Πισπιρίγκου, από δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, να μην γράφουν το παραμικρό. Να μην βάζουν στο τραπέζι ερωτήματα και να δείξουν σεβασμό στην τραγωδία τους. Δύο και πλέον μήνες μετά τα πάντα έχουν αλλάξει. Με τον 30χρονο να βρίσκεται απέναντι από την άλλοτε γυναίκα του, αλλά ακόμα και σήμερα να την χαρακτηρίζει ως υπόδειγμα μητέρας τα προηγούμενα χρόνια.
Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα -για πρώτη φορά- το μήνυμα που ο Μάνος Δασκαλάκης απέστειλε σε διαχειριστή του pelop.gr, όταν το διαδικτυακό μέσο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» (στις 9.10 μ.μ.) της 29ης Ιανουαρίου ανήρτησε την είδηση θανάτου της Τζωρτζίνας, με τις επακόλουθες εύλογες απορίες. «Σεβαστείτε… Μην ανεβάζετε τίποτα. Κατέβασέ το. Γράφετε ό,τι θέλετε» ανέφερε στο μήνυμά του στο facebook.

Πηγή: www.newsit.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5806