Περιγραφή σοκ από τη φίλη του ζευγαριού: «Η Ρούλα μας κάλεσε στο καφέ να δούμε μαζί τη συνέντευξή της για το θάνατο της Μαλένας»

24.03.2022



«Μαθαίνω ότι έφυγε η Μαλένα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί σαν οικογένεια φαίνονταν αγαπημένοι, πήγαιναν τα παιδιά στην παιδική χαρά να παίξουν. Ήταν πολύ όμορφη εικόνα… Όταν το μάθαμε αυτό τρελαθήκαμε όλοι στην Πάτρα. Όταν γύρισαν από την Αθήνα, δεν είχε ταφεί ακόμα το παιδί, πήγα στο σπίτι της να τη συλληπηθώ», είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.

Η ίδια περιγράφει πως η μητέρα των κοριτσιών ήταν πολύ ψύχραιμη, το οποίο της έκανε εντύπωση.

«Ήταν πολύ ψύχραιμη. Όλοι γύρω της είμασταν παγωμένοι και κλαίγαμε. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες ζωντανοί νεκροί και αυτή ήταν ψύχραιμη. Μάνα είμαι, χτυπάω ξύλο να μην πάθουν τίποτα τα παιδιά μου. Το μόνο που έλεγε και ξανάλεγε ήταν ότι «εάν με είχαν αφήσει εμένα μέσα θα την είχα σώσει», γιατί προφανώς όταν ξεκίνησε η ΚΑΡΠΑ την έβγαλαν έξω από το δωμάτιο. Ο Μάνος την παρηγορούσε και της έλεγε “σε παρακαλώ πολύ μη σκέφτεσαι έτσι, έκανες ότι καλύτερο μπορούσες”».

«Εκείνη την ημέρα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μας ζήτησε να πάμε στο καφέ δίπλα στο σπίτι της να την ακούσουμε. Πάμε όλοι μαζί στο καφέ, προσπαθούσαμε να την παρηγορήσουμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή μας παρηγορούσε. Πιάνω τον Μάνο και του είπα πως με ανησυχεί η συμπεριφορά της. «Και μένα με ανησυχεί, γιατί δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Φοβάμαι ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει», μου είπε».

Τότε η φίλη του ζευγαριού πρότεινε στον Μάνο να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό, με εκείνον να της απαντά πως το ίδιο τους είχαν συστήσει από το νοσοκομείο του Ρίου.

«Ζήτησε να δυναμώσουν την τηλεόραση για να ακούσουμε τι έγινε. Ο Μάνος ήταν πάντα υποστηρικτικός μαζί της… Γύρισα σπίτι μου και είπα στον άντρα μου: «Ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά κάτι δεν πάει καλά». Η γυναίκα δεν ένιωθε, ήταν σαν ζόμπι. Ο Μάνος νομίζω εκείνη την ώρα μου έδινε την αίσθηση ότι προσπαθούσε να κρατηθεί για την Ρούλα και φυσικά για την Τζωρτζίνα», κατέληξε.

megatv.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1767