Μιχαήλ Καζάκας: Ο γιος του Κώστα Καζάκα στην πρώτη συνέντευξη του μιλάει για τη σχέση τους [βίντεο]

21.03.2022



Καλεσμένος στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 21 Μαρτίου, ο νεαρός ηθοποιός Μιχαήλ Καζάκας, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο πλατό, σε τηλεφωνική σύνδεση μίλησε ο μπαμπάς του, Κώστας Καζάκας με πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνον: “Έχει πολύ καλές βάσεις πιστεύω και είναι ένα παιδί που έχει ξεκινήσει καλά και άμα ψάχνεται συνέχεια, όπως ψάχνεται, νομίζω ότι θα έχει την ανάλογη πρόοδο και συνέχεια”.

Κατόπιν, ο Μιχαήλ ερωτηθείς να απαντήσει αν συμβουλευόταν τον μπαμπά του, ανέφερε: “Στην αρχή ναι, αλλά μετά είδα ότι είμαστε λίγο διαφορετικοί στον τρόπο που έβλεπα εγώ το θέατρο εκείνη την περίοδο και προτίμησα να το πάω μόνος μου, χωρίς συμβουλές και να το προσπαθήσω μόνος μου”, ενώ όσον αφορά στην πρώτη φορά που τον είδε ο μπαμπάς του να παίζει στο θέατρο ενώ φοιτούσε στο δεύτερο έτος της σχολής, επεσήμανε πως είχε “τρελό άγχος”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

www.ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2456