Σωτήρας και παράδειγμα προς μίμηση στη Λάρνακα: Ο Κωνσταντίνος έβγαλε τα παιδιά από το φλεγόμενο λεωφορείο και το απομάκρυνε!

15.03.2022



Σωτήρια ήταν η αντίδραση του οδηγού του λεωφορείου που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρνακα, αφού έβγαλε με ασφάλεια τα παιδιά με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει κανείς.

Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε φωτιά στο πίσω μέρος του λεωφορείου, μπήκε μέσα και το μετακίνησε 200 περίπου μέτρα, έτσι ώστε να βρίσκεται σε πιο ασφαλές μέρος.

Ο οδηγός του λεωφορείου, Κωνσταντίνος Σιδερένος, μίλησε στην εκπομπή του OMEGA «Ενημέρωση Τώρα» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως είπε «τη διαδρομή αυτή την εκτελώ εδώ και 4-5 χρόνια και ο έλεγχος του λεωφορείου γίνεται πολύ συχνά από την εταιρεία. Δεν είχε ξανά άλλο πρόβλημα. Μόλις έφτασα στην είσοδο του σχολείου αντιλήφθηκα τον καπνό. Κατέβασα τα παιδιά με ασφάλεια και ψυχραιμία.

Έπρεπε να ενεργήσουμε λίγο γρήγορα. Πήρα το λεωφορείο κάπου που να είναι ασφαλές στα 200 μέτρα. Αμέσως πήρα τον πυροσβεστήρα. Δεν καταφέραμε να σβήσουμε τη φωτιά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική. Ούτε δέκα λεπτά δεν πέρασαν. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται και νομίζω το χειριστήκαμε σωστά. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των επιβατών.

Γίνονται κάποια σεμινάρια με τους πυροσβεστήρες για να μην συμβεί το κακό. Με ένα πυροσβεστήρα δεν μπορεί να σβήσει η φωτιά. Δεν είναι αρκετός δυστυχώς ένας πυροσβεστήρας».

www.tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


892