To ανατριχιαστικό βίντεο του Μάκη Αλεξάνδρου λίγες ημέρες πριν το θανατηφόρο δυστύχημα

14.01.2022



Θλίψη και συγκλονισμός επικρατεί στην Κύπρο μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη άσφαλτο το βράδυ της Κυριακής 9 Ιανουαρίου στην επαρχία Λεμεσού. Το ταξίδι για δουλειά προς την Πάφο, έμελλε να ήταν μοιραίο για τους δύο μουσικούς Πρόδρομο Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου.

Καθώς επέβαιναν σε μικρό σαλούν όχημα το οποίο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, η 28χρονη οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί. Εν συνεχεία λεωφορείο που δεν πρόλαβε να σταματήσει προσέκρουσε στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Λίγες ημέρες πριν από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στους δύο νεαρούς μουσικούς και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, η συνεργάτιδα τους με την οποία πραγματοποιούσαν κοινές εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί της Πάφου, είχε δημοσιεύσει βίντεο μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook, την στιγμή που τραγουδούσε ενώ ο Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου έπαιζε κιθάρα.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου ❤️ Απόψε με τον Makis Alexandrou θα είμαστε στο SUL BalCone cafe – lounge bar από νωρίς 8:00..! Κοπιάστε ❤️», είχε γράψει στη λέζάντα του βίντεο που ανέβασε.

Δείτε το βίντεο:

showbizcy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2289