Kύπριοι ηθοποιοί δίπλα τους: Λύγισαν όταν είδαν το ακατάλληλο σπίτι Κύπριου με τις κορούλες του!

02.12.2021



Η ιστορία του Παναγιώτη , είναι η ιστορία ενός πατέρα ο οποίος πούλησε ότι είχε και δεν είχε για προχωρήσει στις απαραίτητες επεμβάσεις που χρειάζονταν οι δυο του κόρες, οι οποίες γεννήθηκαν με πρόβλημα ραιβοϊπποποδίας.

Ένας άνθρωπος του οποιου η ιστορία είχε γίνει γνωστή απο το 2016. Απο τότε συνέχισε να παλεύει μόνος. Βρέθηκε μπροστα σε πολλά εμπόδια, δυσκολίες αλλα και σε γιατρούς στην Κυπρο που πίστεψε οτι θα βοηθούσαν τα παιδιά του πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ. Μια ιστορία που ανάδειξε ξανά το themaonline πριν απο λίγο καιρό.

Οπως είχε αναφέρει και ο ιδιος ο Παναγιώτης στο παρελθόν , όταν γεννήθηκαν οι δυο του κόρες με πρόβλημα ραιβοϊπποποδίας, στο νοσοκομείο δεν υπήρχε ποδοορθοπαιδικός και τους έστειλαν σε ένα γιατρό στη Λεμεσό για να κάνουν επεμβάσεις και θεραπειες. Παρότι για τρια χρόνια πλήρωναν επισκέψεις, γύψους, ειδικά παπούτσια και επεμβάσεις χιλιάδων ευρώ, δεν έβλεπαν βελτίωση.

Τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια του κ. Παναγιώτη, ταξίδεψε αρκετές φορές στη Γερμανία, ενώ η Κυβέρνηση καλύπτει μόνο τα έξοδα των επεμβάσεων. Ωστόσο, τα υπόλοιπα έξοδα καλείται να τα πληρώσει ο ίδιος, χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό και να μπορεί να τα καλύψει. Πέρα απο τα προβλήματα υγείας των παιδιών του ο Παναγιώτης και η οικογένεια του προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα σπίτι σε ακατάλληλες συνθήκες, με ταβάνι που σταζει, πόρτες σπασμένες, τοίχους ραγισμένος, πλακάκια σπασμένα. Ωστοσο μέσα απο την ομάδα "Αγκαλιάζω με αγαπη" αρκετοί ήταν οι εθελοντές που έσπευσαν να βοηθήσουν την οικογένεια, καθώς όταν το σπίτι επισκέφθηκαν ειδικοί διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν μπορεί να ανακαινιστεί αλλά χρειάζεται να κατεδαφιστεί και να γίνει απο την αρχή.

Σε αυτη την πρωτοβουλιά, πολίτες της Κύπρου πρόσφεραν τα εργατικά χέρια και κάποια υλικά. Ωστόσο ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι εύκολο αν δεν βρεθούν ολα τα απαραίτητα υλικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια, όταν η ιστορία του Παναγιώτη έγινε γνωστή, ήταν και η εταιρεία του Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου, όπου έμπρακτα στέκονται με τον δικό τους τρόπο και στηρίζουν την οικογένεια, σε αυτό το βήμα να χτιστεί το σπίτι απο την αρχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας , επικοινώνησαν άμεσα με την οικογένεια, επισκέφθηκαν, γνωρισαν την οικογένεια και τα παιδιά ενώ τους συγκλόνισαν οι εικόνες που αντίκρισαν απο το ακατάλληλο σπίτι στο οποίο διαμένει η οικογένεια του Παναγιώτη. Ένα σπίτι στο οποίο διαμένουν δυο παιδιά μέσα στην υγρασία και μούχλα, παρά τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Αρκετοί είναι οι εθελοντές στο πλευρό του Παναγιώτη, για να φτιαχτεί το σπίτι απο την αρχή, απο την κατεδάφιση μέχρι και την δημιουργία νέου σπιτιού, όπου η οικογένεια του και τα παιδιά του θα μπορούν να ζουν σε κατάλληλες συνθήκες, σε ένα ζεστό και όμορφο χώρο.

www.tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




6630