Θλίψη για τον 41χρονο Σπυρίδωνα που «έσβησε» μετά το τροχαίο στη Λεμεσό! Τραγικές φωτό

29.11.2021



Απέραντη θλίψη για τον 41χρονο Σπυρίδων Ζαφειρίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις δέκα το βράδυ της Καιρικής 28 Νοεμβρίου , στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Καθοριστικό παράγοντα για το νέο θανατηφόρο, αποτελεί η ταχύτητα και η μη χρήση ζώνης.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «ο 41χρονος οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο, και σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όπως φαίνεται και από τις πρώτες εξετάσεις, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του προς τα αριστερά και να προσκρούσει βίαια σε σιδερένιο κιγκλίδωμα».

Από την πρόσκρουση του οχήματος στο κιγκλίδωμα, πρόσθεσε, ο οδηγός, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το όχημα του και πέφτοντας από την άσφαλτο, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο άτυχος 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αλλά όπως σημείωσε ο κ. Καφάς, «από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι οι αιτίες πρόκλησης του δυστυχήματος αυτού είναι οι αιτίες που κοπιάζει η Αστυνομία για να μειώσει και να καταστείλει, δηλαδή η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, η ταχύτητα και πολύ πιθανόν και το αλκοόλ».

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη για θέματα αλκοόλης, θα διαφανεί από την νενομισμενη νεκροψία στη σορό του θύματος και το δυστύχημα θα εξεταστεί ενδελεχώς για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επισυνέβη», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού είπε πως «η πλαγιολίσθηση που άφησε στην άσφαλτο το όχημα, μαζί με τις ζημιές που υπέστη, καταδεικνύουν αυξημένη ταχύτητα».

Οι εξετάσεις της τροχαίας για το νέο θανατηφόρο τροχαίο επανάρχισαν με το πρώτο φως της μέρας.

www.tothemaonline.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1739