Έγκλημα στον Αμίαντο; Το τρακτέρ με τα αίματα! Συναγερμός για την εξαφάνιση των δύο γυναικών

29.11.2021Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την εξαφάνιση των δύο γυναικών από τη Ρωσία, 44 και 33 ετών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 17 Νοεμβρίου, με την Αστυνομία να αφήνει το ενδεχόμενο του διπλού φονικού.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στον Αμίαντος , διενεργώντας έρευνες, αφού τα στοιχεία οδήγησαν τους ανακριτές σε εξοχικό, στο οποίο ενδεχομένως να διαπράχθηκε το έγκλημα. Και αυτό γιατί, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας είχαν στα χέρια τους πληροφορία ότι οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο εξοχικό, στο οποίο εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία αίματα.

Μάλιστα, από επιστημονικές εξετάσεις, το γενετικό υλικό ταυτίστηκε με τη μια εκ των δύο Ρωσίδων που αγνοείται.

Μέλη της Αστυνομίας, μαζί με ανιχνευτικά σκυλιά χτενίζουν δασική περιοχή, που βρίσκεται κοντά στο εξοχικό, αφού η Αστυνομία δεν αποκλείει οι δύο γυναίκες να δολοφονήθηκαν και να θάφτηκαν, εξού και τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν σε εκσκαφέα.   Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης, το ΤΑΕ Λάρνακας υπό άκρα μυστικότητα, συνέλαβε ένα πρόσωπο, αλλοδαπός, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν το πρόσωπο που μετέφερε στο εξοχικό τις δύο γυναίκες.

Ο ύποπτος αρνείται τα περί διάπραξης εγκλήματος, ωστόσο παραδέχεται πως μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό, τις οποίες όμως, όπως ισχυρίζεται, τις επέστρεψε στην οικία τους. 

Οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στα χέρια τους βρίσκονται και άλλα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο του εγκλήματος, πίσω από την εξαφάνιση των δύο γυναικών.

www.reporter.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο!

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα

Σύλβια Μαυροπούλου: Το girly matchy – matchy φόρεμα με την κόρη της, Πηνελόπη [εικόνες] Διάβασε περισσότερα
1500