Νέα τραγωδία στη Πάφο: Νεκρός ο 23χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους

27.11.2021



Άλλος ένας νέος έχασε την ζωή του σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Προδρομίου –Λατσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία φοβερή μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους από την Αργάκα.

Ο άτυχος νέος βρισκόταν συνοδηγός σε μικρό όχημα σαλούν με οδηγό τον 21χρονο. Το δυστύχημα σημειώθηκε 15 περίπου λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα σήμερα.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας, όχημα σαλούν που οδηγείτο από 18χρονο, με κατεύθυνση από την Πόλη Χρυσοχούς προς το Λατσί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το εξ’ αντιθέτου προερχόμενο όχημα.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο 23χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο 21χρονος οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στην συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση .





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3357