Βόμβα μεγατόνων James Καφετζή: Αυτός που κακοποίησε την Άννα Μαρία Βέλλη είναι της showbiz και έγινε χαμός

27.11.2021Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και στην Ελένη Βουλγαράκη μίλησε ο James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη στο Instagram για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της. Ο James Καφετζής, όπως δήλωσε, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα κι έτσι εκείνος γνώριζε όλη την κατάσταση.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις.  Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο», είπε ο James Καφετζής.

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Τα celebrity outfits που εντυπωσίασαν αυτή την εβδομάδα Διάβασε περισσότερα

MAD VMA 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και το περιστατικό που αμαύρωσε τη βραδιά Διάβασε περισσότερα

Fashion-εμμονή: Βρήκαμε το crop top που φοράνε όλα τα fashion girls και έγινε ανάρπαστο Διάβασε περισσότερα


1603