Ανατριχιαστική ομιλία νηπιαγωγού στη διαμαρτυρία στη Λευκωσία «Να μεν έχω να φάω, αλλά την ψυχή δεν την πουλώ στον δαίμονα» (βίντεο)

25.11.2021



Σε μία ομιλία μέσα από την ψυχή της προχώρησε νηπιαγωγός κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων στη Λευκωσία κατά των νέων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας και αφορούν τα παιδιά από ηλικίες 6 ετών και άνω.

Η νεαρή νηπιαγωγός αναφέρθηκε στο επάγγελμα της που την συνδέει άμεσα με την φροντίδα παιδιών ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν έχει δικά της παιδιά αλλά σε κάθε διαμαρτυρία είναι παρούσα για να παλέψει για τα δικαιώματα και την υγεία όλων των παιδιών.

Η ομιλία της εν λόγω γυναίκας έκανε άπαντες να ανατριχιάσουν με τα λόγια ψυχής που η ίδια έλεγε και το σθένος που έδειξε στην προσπάθεια της να περάσει το δικό της μήνυμα για την άρνηση στα μέτρα και τη στήριξη στα παιδιά. 

Συγκεκριμένα η ίδια είπε:

«Είμαι νηπιαγωγός. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, μόνο πέντε λόγια μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχασα διαμαρτυρία από την αρχή μέχρι τώρα. Όλοι μου έλεγαν, «που πας; Θα καταστρέψεις τη δουλειά σου», «μη μιλάς, μη ποστάρεις, πρόσεχε! Θα σε γράψουν, θα πληρώσεις πρόστιμο». Εν προσέχω εντάξει; Γιατί εμένα τα μωρά μου, που δεν έχω δικά μου αλλά έχω στο νηπιαγωγείο, θέλω να είναι ψυχικά καλά, μετά να είναι νοητικά καλά και μετά στο σώμα. Μας καταστρέψατε και να σας πω κάτι; Δεν βγάζω την ουρά μου έξω, είμαι και εγώ είσαστε και εσείς όλοι ένοχοι, γιατί μας βιάζουν τις ψυχές, τα σώματα, το πνεύμα. Μας μιλάτε και σκύβουμε και ο καθένας βλέπει μόνο τον εαυτό του «κρύψε να περάσουμε». Σταματάτε να κρύφκετε και σταματάτε να λαλείτε «εγώ νίπτω τας χείρας μου για να κάμω τη δουλειά μου». Εσύ που έρχεσαι και γράφεις μπιλιετούι, ο άλλος που λαλεί είμαι δασκάλα αλλά εν μπορώ να κάμω κάτι, η μάνα που λαλεί εδιατάξαν με. Ούλλοι είσαστε ένας φαύλος κύκλος, σηκώστε ψυχή και προστατέψετε τα μωρά. Να μου κλείσουν το νηπιαγωγείο, να μεν έχω να φάω, αλλά την ψυχή δεν την πουλώ στον δαίμονα. Τα μωρά εν υγιέστατα, από που και ως που να τα φιμώσετε. Εσταματήσαν να παίζουν, εσταματήσαν να μιλούν, εσταματήσαν να γελούν, εσταματήσαν να τρώνε. Που αλλού θα τους πάρετε; Στα νοσοκομεία; Που πάνω μου, μόνο που πάνω μου ακούσετε;»

Πηγή: tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1814