Μόλις διέρρευσε: Νέο βίντεο σοκ για τα όσα έγιναν στον άγριο ξυλοδαρμό παίκτη της ΑΕΛ σε club της Λευκωσίας

24.11.2021Αποκλειστικά πλάνα εξασφάλισε η Offsite που αποτυπώνουν το τι προηγήθηκε του ξυλοδαρμού (ξημερώματα Κυριακής – 21/11) του Αμερικανού μπασκετμπολίστα της ΑΕΛ, Κόρεϊ Μανιγκό. Πρόκειται για πλάνα που καταγράφουν καρέ καρέ τις κινήσεις του Μανιγκό μέσα στο νυχτερινό κέντρο καθώς και κατά την έξοδό του.   

Πρόκειται για δυο πλάνα: (1) Τα πλάνα εντός του χώρου του μαγαζιού και (2) Τα πλάνα στην έξοδο του μαγαζιού.

1. Τα πλάνα εντός του χώρου του μαγαζιού

Όλα άρχισαν όταν – όπως φαίνεται στο βίντεο- ο Μανιγκό εμφανίζεται να ασκεί ενδεχομένως βία σε γυναίκα συνοδό του, την οποία σε κάποια στιγμή βάζοντας την στην αγκαλιά του κατά τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι πρόκειται για κεφαλοκλείδωμα την μεταφέρει σε σημείο στο μαγαζί. 

Εμφανίζεται να ανταλλάζουν οι δυο τους κουβέντες και σε κάποια στιγμή ο καλαθοσφαιριστής αρπάζει την κοπέλα και την ρίχνει στο πάτωμα. 

Χαρακτηριστικές δυο αντιδράσεις. Η πρώτη από τον φωτογράφο του μαγαζιού που τρέχει προς την άλλη κατεύθυνση του μαγαζιού (όπως φαίνεται αργότερα πήγε και ειδοποίησε τον security). 

Η δεύτερη χαρακτηριστική αντίδραση από το γκαρσόνι, το οποίο με το που αντιλαμβάνεται τι γίνεται, αφήνει σαστιμένο τα ποτήρια στο μπαρ και τρέχει προς το μέρος του καλαθοσφαιριστή προσπαθώντας να βοηθήσει τη γυναίκα. 

Ο security σπεύδει και αυτός να δει τι γίνεται. Παραμένει σε κοντινή απόσταση και παρακολουθεί την κατάσταση χωρίς να επεμβαίνει δείχνοντας προφανώς διακριτικότητα για τις ενδεχομένως στιγμιαίες «κακές προσωπικές στιγμές» των δυο.  

Ο Μανιγκό επιστρέφει στο τραπέζι της παρέας ενώ η κοπέλα παραμένει ακόμη στον χώρο του μαγαζιού όπου την οδήγησε προηγουμένως ο καλαθοσφαιριστής, ενώ μετά από μερικά λεπτά επιστρέφει ο Μανιγκό πίσω στην κοπέλα της λέει κάτι και επιστρέφει ξανά στο τραπέζι του. 

Ο security προσεγγίζει την κοπέλα και φαίνεται να την ρωτάει κάτι και ενώ συνομιλούν επιστρέφει ο Μανιγκό και συνομιλεί αυτός με την κοπέλα. Ο φρουρός παρακολουθεί την συνομιλία από κοντά και σε κάποια φάση συνομιλεί και με τον Μανιγκό. Μετά ο καλαθοσφαιριστής οδηγεί την κοπέλα πίσω στο τραπέζι της παρέας τους και τους ακολουθεί ο φρουρός. 

Στη συνέχεια ο φρουρός συνεχίζει να παρακολουθεί τον Μανιγκό, ο οποίος φαίνεται να συνεχίζει να κάνει περίεργες κινήσεις προς την γυναίκα συνοδό του, με την ίδια -όπως δείχνει το βίντεο- να μην κάνει αρεστές τις κινήσεις του καλαθοσφαιριστή. Σε κάποια στιγμή όταν ο καλαθοσφαιριστής αγκαλιάζει «περίεργα» την κοπέλα από τον λαιμό, ο φρουρός τον προσεγγίζει και προσπαθεί να πάρει τα χέρια του Μανιγκό από τον λαιμό της κοπέλας. 

Όταν ο καλαθοσφαιριστής δεν σταματά τότε ο φρουρός ασφαλείας με τη βοήθεια δεύτερου προσώπου προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός του μαγαζιού. Ακολουθεί συμπλοκή με τον Μανιγκό και την παρέα του να καταφέρνουν να εισέρχονται εκ νέου στο μαγαζί και με τον καλαθοσφαιριστή να κτυπά αδιάκριτα όποιον βρει μπροστά του και η συμπλοκή συνεχίζεται με τον φρουρό ασφαλείας να εμφανίζεται τραυματισμένος στο κεφάλι. 

Τελικά η παρέα του Μανιγκό με τον ίδιο μένουν εκτός του εσωτερικού χώρου του μαγαζιού αλλά η γυναίκα – συνοδός του Μανιγκό να παραμένει εντός και να κάθεται στο μπαρ με φίλο της παρέας του Μανιγκό. Αποχωρούν στην συνέχεια μαζί. 

2. Τα πλάνα στην έξοδο του μαγαζιού.

Τα πλάνα στην έξοδο του μαγαζιού δείχνουν σε κάποια στιγμή διάφορα άτομα (κάποια από αυτά έχουν συλληφθεί) να οδηγούν προς την έξοδο τον Καλαθοσφαιριστή. Εκεί που φαινόταν ότι όλα τελείωσαν, ο Καλαθοσφαιριστής μαζί με μέλη της παρέας του ορμάνε εκ νέου μέσα στο μαγαζί και αρχίζει εκ νέου συμπλοκή.

Τα πλάνα δείχνουν άγρια συμπλοκή με τον ένα εκ των δυο να βρίσκεται κάτω αλλά το πρόσωπο αυτό δεν είναι ο καλαθοσφαιριστής αλλά ο φίλος του. Μετά αποχωρούν εκ νέου και τα πράγματα ησυχάζουν.  

Ο ξυλοδαρμός που οδήγησε στο νοσοκομείο 

Πάντως ο καλαθοσφαιριστής φαίνεται πως όταν αποχώρησε από το μαγαζί δεν ήταν τραυματισμένος σοβαρά αφού άλλο βίντεο, που ήδη κυκλοφόρησε, υποστηρίζεται ότι αφορά πλάνα της στιγμής που ο καλαθοσφαιριστής εμπλέκεται εκ νέου σε συμπλοκή σε δημόσιο χώρο -10άδες μέτρα μακριά από το μαγαζί όπου βρισκόταν προηγουμένως.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤο σικάτο σύνολο της Άντρης Αναστασιάδη στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έκλεψε τις εντυπώσεις (εικόνες)

Loafers με κάλτσες: H τάση που φοράνε τώρα όλα τα it girls Διάβασε περισσότερα

20 επώνυμες Κύπριες που εντυπωσίασαν με τα looks τους στο feed μας αυτό το σαββατοκύριακο! Διάβασε περισσότερα

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» Jennifer Lopez - Τα δύο looks που συζητήθηκαν Διάβασε περισσότερα


1375